Mondhygiëne - Tandheelkunde - Parodontologie

Rotterdam en Katwijk

Mondfit Mondzorg

Tandarts & Mondhygiënist op één locatie

Welkom bij Mondfit Mondzorg, Mondhygiënist én tandarts in Rotterdam. Dankzij de verregaande samenwerking tussen onze zorgverleners zijn wij in staat om u op één locatie complete zorg voor uw mond en gebit te verlenen. Ons team van verschillende specialisten op het vlak van tandheelkunde, parodontologie en mondhygiëne zorgen er samen voor dat u optimaal van een goede mondgezondheid kunt genieten.


Maak vandaag nog een afspraak
of bel direct 010 760 2999

Tandarts Rotterdam

Onze ervaren tandartsen verzorgen reguliere en jaarlijkse controles bij volwassenen en kinderen. U kunt bij Mondfit terecht voor het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen en het aanbrengen van kronen. Ook voor cosmetische behandelingen zoals het plaatsen van facings of tanden bleken ben u van harte welkom bij onze tandarts Rotterdam Mondfit mondzorg.Mondhygiënist Rotterdam

Onze mondhygiënisten helpen om de mond schoon en gezond te houden. Heeft u last een slechte adem, bloedend tandvlees, tandsteen of aanslag? Naast gebitsreiniging en advies signaleert de mondhygiënist mogelijke risicogebieden in de mond waardoor aandoeningen tijdig behandeld of zelfs geheel voorkomen kunnen worden.

De service van Mondfit

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Bij Mondfit bent u ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Maak een afspraak met Mondfit Mondzorg Rotterdam

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010 760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.