Mondfit

Mondhygiënist Rotterdam

's avonds en het weekend geopend"

Een levenlang een gezonde mond

De mondhygiënist helpt u om uw mond schoon en gezond te houden doormiddel van preventieve behandelingen en voorlichting over wat u kunt doen om uw mondgezondheid op peil te houden.  Zo signaleert de mondhygiënist ongezond tandvlees, risicoplekjes waar gaatjes kunnen ontstaan of andere aandoeningen en zorgt er zo voor dat er geen problemen ontstaan of dat bestaande klachten niet verder verslechteren.

Het Mondfitzorgplan

Mondzorg dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie is de meest doelmatige manier om bestaande klachten te verhelpen en uw mond gezond te houden. Daarom introduceren wij het Mondfit Mondzorgplan: Een individuele aanpak waarbij de gehele mondsituatie zorgvuldig in kaart wordt gebracht voor een op maat gesneden zorgplan dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Uw mondgezondheid in kaart

Voor de samenstelling van uw mondzorgplan is het belangrijk om eerst uw zorgprofiel te bepalen.  Aan de hand van verschillende mondhygiënische metingen brengen wij tijdens de eerste behandeling de volledige mondsituatie in kaart. Hierbij kijken wij niet alleen naar de huidige staat van uw mondgezondheid, ook uw medische voorgeschiedenis speelt een belangrijke rol in de totstandkoming van een compleet mondzorgprofiel. Binnen het zorgplan wordt aandacht gegeven aan alle aspecten van goede mondhygiëne. Zo adviseren wij u  wat u zelf kunt doen om uw gebit gezond te houden. Bijvoorbeeld met voeding- en dieetadvies,  instructies voor het correct peotsen van de tanden en richtlijnen voor  het juiste gebruik van mondverzorgingsproducten zoals tandpasta’s, mondspoelingen en ragers.

Mondhygiëne voor iedereen

Tijdens de eerste behandeling wordt uw mondgezondheid geheel in kaart gebracht en krijgt u een volledig mondrapport mee. Wanneer er meerdere behandelingen volgen dan monitoren wij uw mondgezondheid waardoor u de voortgang zelf kunt controleren. Ook kijken wij samen met u naar de vergoedingen van uw verzekeraar en plannen afspraken in op momenten die u het beste uitkomen. Ook toe aan mondzorg dat volledig is afgestemd op uw situatie? Het Mondfit Mondzorgplan is de beste manier om problemen aan de mond te voorkomen en bestaande aandoeningen te verhelpen. Neem contact met ons op voor persoonlijke zorg op maat.

Behandelingen

Bent u mondgezond? Heeft u last van gevoelige tanden of juist van slechte adem? Mondfit staat u bij met het verhelpen van bestaande klachten en het voorkomen van aandoeningen zodat u optimaal kunt genieten van een goede mondgezondheid.

Contact

Maak een afspraak met Mondfit Mondzorg Rotterdam

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010 760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Mondfit Katwijk is overgegaan in Mondzorg Katwijk. Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u door naar website van Mondzorg Katwijk