Mondhygiëne - Tandheelkunde - Parodontologie

Rotterdam en Katwijk

Mondhygiënist Mondfit Mondzorg Rotterdam

Mondhygiënist Rotterdam

Op zoek naar een mondhygiënist in Rotterdam? Bij Mondfit Mondzorg staan professionele zorg en persoonlijke begeleiding voorop. De mondhygiënisten van Mondfit staan u bij met preventieve behandelingen, uitstekende voorlichting en excellente mondzorg.

Voordelen van Mondfit Mondzorg

✓ Altijd direct een afspraak

✓ Zorg op maat

✓ ’s Avonds en in het weekend

✓ Geen verwijzing nodig

✓ Tot 18 Jaar gratis

✓ Behandeling van gingivitis en parodontitis

✓ Verwijderen van tandsteen, tandplak en aanslag

Op zoek naar een Mondhygiënist in Rotterdam? Bij Mondfit Mondzorg staan professionele zorg en persoonlijke begeleiding voorop. Maak vandaag nog een afspraak middels het contactformulier of bel direct 010 760 2999.

Mondhygiëne

Behandelingen mondhygiënist

De mondhygiënist signaleert vroegtijdig probleemgebieden in de mond zoals ontstoken tandvlees, gaatjes of andere aandoeningen en zorgt ervoor dat problemen vaak worden voorkomen voordat ze ontstaan. De behandelingen van de mondhygiënist zijn gericht op het voorkomen van aandoeningen en het verlichten van bestaande klachten:

✓ Wittere tanden

✓ Voorkomen van mondaandoeningen

✓ Voorlichting voor een gezonde mond

✓ Poets instructie en behandeling voor kinderen

✓ Mondhygiëne op locatie

✓ Pijnverlichting bij gevoelige tanden

✓ Verhelpen slechte adem

✓ Verhelpen ontstoken tandvlees

✓ Verwijderen van tandaanslag

✓ Verwijderen van tandsteen en tandplak

Mondhygiënist Rotterdam

De mondhygiënisten van Mondfit

De mondhygiënist voorkomt en verhelpt mondaandoeningen zoals gingivitis en parodontitis, verwijderd tandsteen en tandplaque en verhelpt bloedend tandvlees.

Alles voor een gezonde mond

Het doel is om uw mond zo gezond mogelijk te houden. Daarom geven wij adviezen die aansluiten bij uw specifieke mondsituatie. Over bijvoorbeeld de juiste tandenborstel voor uw gebit, over het juiste gebruik van rages, over het hanteren van een correcte poetstechniek of over welke tandpasta’s en mondspoelingen het beste bij u passen.

Ook vinden wij het belangrijk dat behandelingen zo comfortabel mogelijk verlopen. Daarom werken wij met moderne behandelmethoden als de EMS No Pain technologie die ervoor zorgt dat een gebitsreiniging zo pijnloos mogelijk verloopt. Ook krijgen wij het gebit weer stralend wit met de EMS Airflow 3.0, een hogedrukreiniger waarmee aanslag en verkleuringen pijnloos worden verwijderd zonder het glazuur aan te tasten.

De service van Mondfit

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Bij Mondfit bent u ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Maak een afspraak met Mondfit Mondzorg Rotterdam

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010 760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.