Mondfit logo Mobile

EMS Airflow gebitsreiniging

Pijnvrije gebitsreiniging Rotterdam

EMS Airflow Gebitsreiniging

Hoogwaardige gebitsreiniging

EMS Airflow Gebitsreiniging is een gepatenteerde Zwitserse technologie voor het professioneel reinigen van het gebit en het verwijderen van vlekjes, tandsteen en tandplak.

EMS Airflow gebitsreiniging is speciaal ontwikkeld om de mond en het gebit grondig te reinigen. Bovendien is dankzij de revolutionaire Piezon No Pain technologie  de gebitsreiniging volledig pijvrij. 

Afbeelding van het EMS Airflow apparaat voor pijnrije gebitsreiniging
25_Perio-Flow-Logo-persp-01_RGB_3

Pijnvrije reiniging

Revolutionaire No Pain technologie

Klassieke gebitsreiniging is voor veel patiënten met een gevoelig gebit vaak een onprettige en pijnlijke ervaring. 

Met de Revolutionaire Piezon no Pain technologie van EMS Airflow gebitsreiniging behoort een pijnlijk bezoek aan de mondhygiënist tot de verleden tijd. EMS Airflow is speciaal ontwikkeld om zelfs op de meest gevoelige delen van de mond pijnvrij te reinigen. 

EMS Airflow Gebitsreiniging

De mondgezondheid in kaart

Benieuwd naar wat EMS Airflow gebitsreiniging voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een oplossing op maat. Wij doen er alles aan om uw mondgezondheid zo snel mogelijk weer op peil te brengen. Maak een afspraak, vul het inschrijfformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010-760 2999.

Comfortabel en pijnvrij

Diepe reiniging van het gebit

Ook op moeilijk bereikbare plekken

Neutraliseert bacterie ook onder het tandvlees

Voorkomt beschadiging van tanden, kiezen en implantaten

Airflow technologie

Hoe werkt EMS Airflow

EMS Airflow gebitsreiniging maakt gebruik van gepatenteerde technologie voor het diep reinigen van het gebit in de strijd tegen vlekjes, tandplak, tandaanslag en tandsteen. 

Het vervangt dentale krab instrumenten door een ingenieuze combinatie van lucht- en waterdruk en een speciaal gebitsvriendelijk poeder. Het Airflow systeem herkent realtime de druk die op de tanden en het tandvlees wordt uitgeoefend en past deze automatisch aan voor een prettige en volledig pijnvrije ervaring.

AFPM_cart_side_169
Airflow Powder Plus Aluminium bottle

Airflow Powder Plus

De power van poeder

Airflow Powder Plus poeder brengt het beste van twee werelden samen. Een diepreinigend poeder dat zó fijnkorrelig is dat het gebit en het tandvlees onbeschadigd blijven.

Het airflow systeem is door de unieke moleculaire samenstelling van het lichtzoete poeder in staat om tandplak, tandaanslag, tanksteen en vlekjes pijnvrij en comfortabel te verwijderen.

Zwitserse precisie

Professionele mondhygiëne

Onnodige beschadigingen en pijn dat veroorzaakt wordt door het intensief schrapen van de tanden en het tandvlees behoort dankzij EMS Airflow tot de verleden tijd. 

Bovendien is dankzij de extreme precisie van het EMS Airflow systeem de impact op het gebit minimaal. Het resultaat is een pijnvrije en grondige professionele reiniging met minimale impact op de patiënt.

new compass square

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen u voor. Een greep uit hun reviews

Sandra Huizer
Lees verder
Ik ben hier goed en kundig geholpen door zowel de tandarts als mondhygiëniste. Tevens is al het personeel zeer vriendelijk!
Nadia al Maach
Lees verder
Aantal behandelingen gehad ivm onstoken tandvlees. Ook mijn kinderen in behandeling. Er wordt zorgvuldig gewerkt, goede instructies en vriendelijk.
I Willems
Lees verder
Ik kom hier al jaren, erg vriendelijk personeel en altijd een schoon gebit. Nu ik wat verder woon, reis ik hier graag een stukje voor.
F. Marcussen
Lees verder
Vorige week geholpen door de mondhygienist van Mondfit. Mijn tanden zijn echt super schoon! Zeker een aanrader.
Walleh Taghavi
Lees verder
Na een slechte ervaring bij mijn vorige mondhygiënist nu al een hele tijd heel blij met Mondfit.
Jeroen V.
Lees verder
Vriendelijk en vrolijk personeel, die je goed uitleggen wat ze in je mond zien en adviseren hoe het beste met eventuele problemen om te gaan.

Een schoner gebit

Optimale gebitsreiniging

Een schoon en gezond gebit is niet alleen belangrijk voor een gezonde mond. Aandoeningen die in de mond beginnen kunnen uiteindelijk impact hebben op het hele lichaam.

Een optimaal schone en gezonde mond is dan ook essentieel in het voorkomen van ziekten en aandoeningen. Met het Airflow van EMS heeft Mondfit alles in huis om de mond en het gebit van onze patiënten beter en grondiger te reinigen als ooit tevoren.

pexels-andrea-piacquadio-3775525
pexels-cottonbro-3692761

Pijnvrije behandeling

Zorgeloze Mondhygiëne

Dankzij EMS Airflow behoort een pijnlijke gebitsreiniging tot de verleden tijd. Vlekjes, tandaanslag, tandplak en tandsteen worden zelfs onder het tandvlees grondig verwijderd zonder overlast voor de patiënt te veroorzaken. 

Ook in het geval van implantaten en gaatjes zorgt de Airflow technologie voor ongekende precisie en comfort.

Weg met de scaler

Optimale gebitsreiniging

Binnen de mondzorg is het gebruik van een metalen scaler al ruim vijftig jaar de norm. Dat terwijl het schrapen van de tanden  ongewenste beschadigingen veroorzaken. 

In tegenstelling tot vele andere praktijken maakt Mondfit gebruik van het nieuwste EMS Airflow systeem; een combinatie van poeder, lucht en waterdruk dat minimale impact op het gebit uitoefent voor een optimaal resultaat.

shutterstock_1435894403 (1)

EMS Airflow Gebitsreiniging

Compelete gebitsreiniging

Het Airflow EMS systeem verwijdert pijnvrij en met gegarandeerde Zwitserse precisie tandplak, tandaanslag, tandsteen en vlekjes. Ontdek waarom Airflow wordt omarmt door mondzorgprofessionals wereldwijd. 

Diepere reiniging

Een gezondere mond

EMS Airflow is speciaal ontwikkeld om ook in de moeilijkste delen van de mond dieper en efficiënter te reinigen als meer traditionele mondreinigingsmethoden. 

Een diepere mondreiniging zorgt ervoor dat potentiële aandoeningen minder kans krijgen. Tandsteen, tandplak en tandaanslag worden zelfs onder het tandvlees effectief aangepakt voor een optimaal schone en gezonde mond.

pexels-pavel-danilyuk-8638704 (1) (1)
Mondfit Mondzorg Rotterdam Slechte adem

Slechte adem

Halitose en de tong

Slechte adem (halitose) is voor velen een bron van ergernis. Vaak wordt dit veroorzaakt door bacterie die zich op tong bevinden.  

Het reinigen van de tong zorgt bij de meeste patiënten voor een onaangenaam gevoel. Airflow van EMS zorgt niet alleen voor een grondige maar ook comfortabele tongreiniging.

s' Avonds en in het weekend

Geen tijd? Mondfit denkt met u mee. Zo heeft u geen verwijzing nodig om met ons een afspraak te kunnen maken en zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar. 

afsluitschroef_2

Zorg voor implantaten

Voorkom onnodige beschadiging

Implantaten in de mond dienen net als de tanden en kiezen grondig te worden gereinigd om bacterie te bestrijden en beschadigingen te voorkomen

Het reinigen van implantaten met de traditionele metalen scaler kan resulteren in dure en ongewenste beschadingen. Met EMS Airflow worden implantaten grondig gereinigd zonder beschadigingen te veroorzaken. 

EMS Airflow. Een nieuwe standaard.

Gepatenteerde Zwitserse technologie

Het EMS Airflow systeem is specifiek ontwikkeld om gebitsreiniging naar een hoger niveau te tillen.

Mondzorgprofessionals van over de hele wereld hebben gezamenlijk meer als 100.000 uur gestoken in de ontwikkeling van het technologische meest geavanceerde systeem op markt. 

Het resultaat is een revolutionair totaalsysteem voor de meest diepgaande, intense mondreiniging ooit. 

pexels-artem-beliaikin-452739

Ook Mondfit?

Afspraak maken met Mondfit

Bent u geïnteresseerd in de EMS Airflow gebitsreiniging van Mondfit Mondzorg? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. 

Bel ons op telefoonnummer 010-760 29 99 of neem contact met ons via het contactformulier.

Facings

Een verkleurde of afgebroken tand, een spleetje tussen de tanden of andere beschadigingen aan het gebit? Met de permanente facings van Mondfit is uw gebit snel,mooi en egaal gerepareerd.

Mondfit Webshop

Tandpasta, tandenborstels, opzetborstels, mondspoeling, ragers, softpicks - Alles voor een fit gebit

Wat doet de Mondhygiënist

Alles voor een gezonde Mond

De mondhygiënist voorkomt en verhelpt mondaandoeningen zoals gingivitis en parodontitis, verwijderd tandsteen en tandplaque en verhelpt bloedend tandvlees. De behandelingen van de mondhygiënist zijn gericht op het voorkomen van aandoeningen en het verlichten van bestaande klachten.

Diagnose

Diagnose

Lees meer

Gevoelige tanden

Gevoelige tanden

Lees meer

Voorlichting

Voorlichting

Lees meer

Slechte adem

Slechte adem

Lees meer

Gebitsreiniging

Gebitsreiniging

Lees meer

Parodontologie

Parodontologie

Lees meer

Tandaanslag

Tandaanslag

Lees meer

Tanden bleken

Tanden bleken

Lees meer

Gevoelige tanden en tandvlees

Snel weer zorgeloos kunnen eten & drinken? Mondfit helpt.

Last van slechte adem?

Mondfit Mondzorg zorgt ervoor dat u snel weer zorgeloos van een frisse adem kunt genieten.

Tanden bleken

Voor een stralend witte glimlach

Een stralend wit gebit geeft een verzorgde en gezonde uitstraling en het zelfvertrouwen om zorgeloos te glimlachen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw glimlach kunnen doen en wilt u meer weten over tanden bleken bij Mondfit? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Go-tandenbleken

Onze service

Waarom kiezen voor Mondfit Mondzorg

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met onze mondhygienist heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond en Weekend

Overdag geen tijd? Wij houden graag rekening met uw schema. Bij Mondfit bent u dan ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Onze behandelingen

De zorg van Mondfit Mondzorg

jaarlijkse controles

botverlies aan de kaken

gaatjes (cariës) & vullingen

plaatsen van kronen

röntgenfoto's nemen

Wortelkanaal behandelingen

parodontologie

opstellen behandelplan

terugtrekkend tandvlees

Facings

halitose (slechte adem)

algemene mondaandoeningen

Inschrijven als nieuwe patiënt

Afspraak maken als bestaande patient

Contact maken met de pratkijk

// NITRO BEGIN document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){ let divc = document.querySelectorAll('div[style]'); for (let i = 0, len = divc.length; i < len; i++) { let actdisplay = window.getComputedStyle(divc[i], null).display; let actclear = window.getComputedStyle(divc[i], null).clear; if(actdisplay == 'block' && actclear == 'both') { divc[i].remove(); } } }); // NITRO END