Mondhygiëne - Tandheelkunde - Parodontologie

Praktijk Rotterdam

Facings

Een mooi gebit en stralende lach

Een afgebroken tand, een verkleurd gebit,een spleetje tussen de tanden of andere beschadigingen aan het gebit waar u graag vanaf wilt? Met het plaatsen van facings is uw gebit binnen de kortste keren weer zoals vanouds.


Wat zijn facings?

Met facings is het mogelijk om de stand, de vorm en de kleur van de tanden naar wens aan te passen. Facings zijn als het ware dunne schildjes van composiet materiaal of porselein die over de tand heen worden aangebracht. Facings zijn hiermee niet alleen een uitstekend middel om afgebroken tanden en kiezen te repareren maar ook een prima alternatief om de tanden weer stralend wit te krijgen wanneer blijkt dat het bleken van de tanden bleken door middel van een bleekgel niet mogelijk is. 

Waarom facings?

Facings zijn niet alleen een uitstekend middel om afgebroken tanden en kiezen te repareren. 

Het is ook een prima alternatief om de tanden weer stralend wit te krijgen wanneer blijkt dat het bleken van de tanden bleken door middel van een bleekgel niet mogelijk is.


Omgaan met facings

Facings vergen naast goede mondhygiëne geen extra zorg van het gebit en gaan over het algemeen tien jaar mee, maar in sommige gevallen wel langer. Tanden knarsen, nagelbijten of het gebit gebruiken om dingen mee te openen kan de facing beschadigen. Neem in dit geval direct contact op met de tandarts.

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent facings voor uw gebit? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.Beschadigde tanden mooi gerepareerd


Voorkomt verdere aantasting van de tanden en kiezen


Pijnvrij eten en drinken

De service van Mondfit

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Bij Mondfit bent u ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Behandelingen

Persoonlijke zorg en uitstekende begeleiding

Mondfit staat u bij met het voorkomen van aandoeningen
en het verhelpen van bestaande klachten.

Gebitsreiniging

Tandaanslag

Voorlichting

Gevoelige tanden

Slechte adem

Diagnose

Contact

Maak een afspraak met Mondfit Mondzorg Rotterdam

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010 760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Mondfit Katwijk is overgegaan in Mondzorg Katwijk. Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u door naar website van Mondzorg Katwijk