Mondhygiëne - Tandheelkunde - Parodontologie

Praktijk Rotterdam

Zwangerschap

Mondhygiëne en zwangerschap

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het menselijk lichaam. Zo komen er hormonen vrij die ook van invloed op de gezondheidstoestand van de mond.

Vatbaarheid voor mondaandoeningen

Tijdens de zwangerschap krijgt ongeveer de helft van de vrouwen last van het gebit, bijvoorbeeld doordat het tandvlees opzwelt en bacteriën makkelijker het bloedvatenstelsel kunnen binnendringen.

Extra aandacht voor het gebit

Tijdens de zwangerschap is extra aandacht voor het gebit raadzaam. De mondhygiënist staat u bij met aangepaste behandelingen en advies over wat u kunt doen om tijdens deze kwetsbare periode de mond optimaal schoon en gezond te houden. Bent u in verwachting? Vertel het de mondhygiënist voor mondzorg op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.


Bent u in verwachting? Vertel het de mondhygiënist voor mondzorg op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.Iedereen Mondgezond

Een leven lang een gezonde mond

Een schoon gebit en een gezonde mond zijn voor iedereen belangrijk. Mondfit maakt goede mondhygiëne toegankelijk met professionele mondzorg afgestemd op uw persoonlijke zorgbehoefte.

Baby's en kleuters

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Ouderen

Zwanger

Hart - en Vaatziekte

Medicijngebruik

De service van Mondfit

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Bij Mondfit bent u ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Maak een afspraak met Mondfit Mondzorg Rotterdam

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010 760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Mondfit Katwijk is overgegaan in Mondzorg Katwijk. Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u door naar website van Mondzorg Katwijk