Voorlichting en Advies

Het behandelen van mondaandoeningen vraagt niet alleen om een gerichte behandeling. Het vereist ook dat u zelf het nodige doet om de mond gezond te krijgen en te houden. De mondhygiënist begeleid u met uitgebreide voorlichting en advies. Denk hierbij niet alleen aan de juiste poetstechniek en het gebruik van hulpmiddelen zoals tandpasta’s, mondspoelingen en ragers voor tussen de tanden en kiezen, maar bijvoorbeeld ook aan voedingsadvies.

Mensen met diabetes, hart- en vaatziekten of reuma hebben een verhoogde vatbaarheid voor mondaandoeningen. Ook kan medicijngebruik een negatieve bijwerking hebben op de mond. Zo kunnen medicijnen tegen epilepsie leiden tot zwelling van het tandvlees en kan het gebruik van antidepressiva leiden tot een droge mond. Ook zwangerschap verhoogt het risico op mondaandoeningen. Om uw mondgezondheid optimaal houden voorziet Mondfit u van gerichte voorlichting en advies dat dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke mondgezondheid.

Maak een afspraak

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken, heeft u een vraag over mondhygiëne of wilt u meer weten over onze diensten? Kies de praktijk bij u in de buurt en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Maak een afspraak met Mondfit Mondzorg Rotterdam

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010 760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Mondfit Katwijk is overgegaan in Mondzorg Katwijk. Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u door naar website van Mondzorg Katwijk