Mondhygiëne - Tandheelkunde - Parodontologie

Praktijk Rotterdam

Volwassenen en mondverzorging

Verhoogde kans op mondaandoeningen

De mens geniet tot op steeds hogere leeftijd van een gezonde mond. Toch is het zo dat het gebit na verloop van tijd kwetsbaarder wordt. Onbehandelde mondaandoeningen of onvoldoende mondhygiëne op jongere leeftijd kunnen leiden tot problemen die zich juist nu beginnen te manifesteren.

Zichtbare gevolgen

Vanwege een leven lang intensief gebruik is het gebit onderhevig aan verkleuring en natuurlijke slijtage. Tijdens de volwassenheid komen vaak problemen naar voren die het gevolg zijn van slechte mondhygiëne in het verleden. De consequenties van ongezonde eetpatronen, niet verwijderd tandsteen, roken of pockets die al langere tijd in het tandvlees zitten beginnen zich vaak nu kenbaar te maken.

Blik op de toekomst

Om ook op latere leeftijd te blijven genieten van een gezond gebit is goede mondhygiëne juist nu van belang. Met een individueel zorgplan worden bestaande aandoeningen en risicogebieden die in de toekomst tot complicaties kunnen leiden tijdig aangepakt. Nu en later beschikken over een gezonde mond? Neem contact met ons op voor een afspraak.
Iedereen Mondgezond

Een leven lang een gezonde mond

Een schoon gebit en een gezonde mond zijn voor iedereen belangrijk. Mondfit maakt goede mondhygiëne toegankelijk met professionele mondzorg afgestemd op uw persoonlijke zorgbehoefte.

Baby's en kleuters

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Ouderen

Zwanger

Hart - en Vaatziekte

Medicijngebruik

De service van Mondfit

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Bij Mondfit bent u ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Maak een afspraak met Mondfit Mondzorg Rotterdam

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010 760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Mondfit Katwijk is overgegaan in Mondzorg Katwijk. Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u door naar website van Mondzorg Katwijk