Mondhygiëne - Tandheelkunde - Parodontologie

Rotterdam en Katwijk


Senioren en mondzorgOptimale Mondgezondheid

Wij worden steeds ouder en geniet langer van het eigen gebit. Toch is het zo dat na het 50ste levensjaar het medicijngebruik significant toeneemt. Vaak heeft dit negatieve bijeffecten op de mondgezondheid en leidt het tot problemen aan het tandvlees, verzwakking van het glazuur en een droge mond.
Kwaliteit van leven

Het tot op hoge leeftijd beschikken over een gezond gebit draagt bij aan ons welzijn en welbehagen. Zo gaat spreken makkelijker en kan er meer genoten worden van eten en drinken. Hiervoor is een optimale mondverzorging wel noodzakelijk. Regelmatige controle helpt om de mondgezondheid optimaal op peil te houden.
Mondzorg op locatie

Niet alleen zijn wij langer zelfstandig, ook genieten wij tot op steeds hogere leeftijd van een goede mondgezondheid. Toch merken wij dat er kwetsbare ouderen zijn die onnodig hinder ondervinden van het gebit. Daarom zijn onze patiënten niet alleen welkom op de praktijk; wij komen graag langs op locatie om aan u of aan uw naasten zorg te verlenen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een afspraak.Iedereen Mondgezond

Een leven lang een gezonde mond

Een schoon gebit en een gezonde mond zijn voor iedereen belangrijk. Mondfit maakt goede mondhygiëne toegankelijk met professionele mondzorg afgestemd op uw persoonlijke zorgbehoefte.

Baby's en kleuters

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Ouderen

Zwanger

Hart - en Vaatziekte

Medicijngebruik

De service van Mondfit

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Bij Mondfit bent u ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Neem contact met ons op of maak een afspraak bij u in de buurt

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken, heeft u een vraag over mondhygiëne of wilt u meer weten over onze diensten? Kies de praktijk bij u in de buurt en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.