Mondhygiëne - Tandheelkunde - Parodontologie

Praktijk Rotterdam

Periodiek Mondonderzoek

Periodiek mondonderzoek Rotterdam

Het periodiek mondonderzoek staat ook wel bekend als de jaarlijkse controle. Regelmatige controle zorgt ervoor dat problemen met de mondgezondheid vroegtijdig worden gesignaleerd. Hierdoor kunnen problemen met het gebit worden voorkomen en kunnen beginnende aandoeningen in een vroeg stadium behandeld worden.

Bij Mondfit zetten we niet alleen in op een ‘schade opname moment’, maar vooral op het geven van de juiste adviezen en begeleiding hoe u problemen preventief kan voorkomen in de toekomst.

Het mondonderzoek

De mondhygiënist of tandarts voert één keer in het half jaar het periodiek mondonderzoek uit, ook wel de tandartscontrole genoemd. Tijdens het onderzoek wordt de algehele  gezondheid van de mond beoordeeld en er wordt rekening gehouden met uw voorgeschiedenis. 

 

Dit geeft de mondhygiënist of tandarts inzicht in de ontwikkeling van uw specifieke mondgezondheid door de jaren heen en daarmee een gedegen indicatie van uw specifieke (mond)gezondheidsrisico’s. Hiernaast wordt de gezondheid van het tandvlees in kaart gebracht en wordt er uitvoerig gecontroleerd op tandvleesontstekingen, gaatjes en andere aandoeningen die in de mond kunnen voorkomen.

 

Tot slot wordt ook tandplak en tandsteen verwijderd waarna de mond grondig wordt gereinigd zodat u weer met een schoon en fris gebit verder kunt. Een gezonde mond en gebit zijn belangrijk voor het welzijn van iedereen. Het periodieke mondonderzoek is essentieel bij het optimaal gezond houden van de mond en het gebit.

Wilt u de gezondheid van uw mond laten onderzoeken? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.Beschadigde tanden mooi gerepareerd


Voorkomt verdere aantasting van het gebit


Pijnvrij eten en drinken

De service van Mondfit

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Bij Mondfit bent u ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Behandelingen

Persoonlijke zorg en uitstekende begeleiding

Mondfit staat u bij met het voorkomen van aandoeningen
en het verhelpen van bestaande klachten.

Gebitsreiniging

Tandaanslag

Voorlichting

Gevoelige tanden

Slechte adem

Diagnose

Contact

Maak een afspraak met Mondfit Mondzorg Rotterdam

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010 760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Mondfit Katwijk is overgegaan in Mondzorg Katwijk. Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u door naar website van Mondzorg Katwijk