Mondhygiëne - Tandheelkunde - Parodontologie

Rotterdam en Katwijk

Diagnose

De mondconditie in beeld

Om het gebit optimaal gezond te krijgen en te houden is het van belang om de mondgezondheid goed in kaart te brengen. Het meten van de mondconditie draagt bij aan het stellen van een juiste diagnose en ligt aan de basis van een individueel en passend mondzorgplan.


In sommige gevallen worden de bacteriën zo sterk dat de mond pas weer gezond kan worden na een antibioticumkuur. Een tijdig bezoek aan de mondhygiënist kan dit in veel gevallen voorkomen.Meten is weten

Metingen zoals de plakkleurtest, de pocketmeting en controle op gaatjes geven een goed beeld van de mondconditie. De meetresultaten geven niet alleen een accuraat beeld van de huidige mondgezondheid maar dragen ook bij aan het tijdig signaleren en voorkomen van aandoeningen.
✓ Een accuraat beeld van uw mondgezondheid
✓ Voorkom problemen nu en later
✓ Tijdig signaleren van aandoeningen
✓ Voorkomt onnodige klachten en kostenBent u benieuwd naar de status van uw mondgezondheid en wilt u weten wat u het beste kunt doen om de mond optimaal gezond te houden? Neem contact met ons op voor een afspraak.
De service van Mondfit

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Bij Mondfit bent u ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Behandelingen

Persoonlijke zorg en uitstekende begeleiding

Mondfit staat u bij met het voorkomen van aandoeningen
en het verhelpen van bestaande klachten.

Gebitsreiniging

Tandaanslag

Voorlichting

Gevoelige tanden

Slechte adem

Diagnose

Contact

Neem contact met ons op of maak een afspraak bij u in de buurt

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken, heeft u een vraag over mondhygiëne of wilt u meer weten over onze diensten? Kies de praktijk bij u in de buurt en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.