Mondhygiëne - Tandheelkunde - Parodontologie

Praktijk Rotterdam

Medicijngebruik

De invloed van medicatie

Medicijnen kunnen een negatieve bijwerking hebben op de mondgezondheid. Zo kunnen medicijnen tegen epilepsie leiden tot overmatige zwelling van het tandvlees en veroorzaken veel antidepressiva een droge mond (xerostomie). Dit kan grote gevolgen hebben voor de mondgezondheid. De mondhygiënist kan in dit geval aangepaste zorg verlenen.

Vertel het de Mondhygiënist

Gebruikt u medicijnen? Laat het weten. De mondhygiënist houdt hier tijdens de behandeling rekening mee. Ook krijgt u advies over welke maatregelen u kunt te nemen om de mond optimaal gezond te houden.

Aangepaste mondzorg

Mondfit houdt rekening met medicijngebruik met aangepaste behandelingen en een op maat gesneden mondzorgplan. Gebruikt u medicijnen en bent u op zoek naar optimale mondzorg voor uw specifieke omstandigheden? Neem contact met ons op.

Iedereen Mondgezond

Een leven lang een gezonde mond

Een schoon gebit en een gezonde mond zijn voor iedereen belangrijk. Mondfit maakt goede mondhygiëne toegankelijk met professionele mondzorg afgestemd op uw persoonlijke zorgbehoefte.

Baby's en kleuters

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Ouderen

Zwanger

Hart - en Vaatziekte

Medicijngebruik

De service van Mondfit

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Bij Mondfit bent u ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Maak een afspraak met Mondfit Mondzorg Rotterdam

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010 760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Mondfit Katwijk is overgegaan in Mondzorg Katwijk. Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u door naar website van Mondzorg Katwijk