Mondhygiëne - Tandheelkunde - Parodontologie

Rotterdam en Katwijk

Kinderen

Kinderen en mondhygiëne

Bij kinderen wisselt het melkgebit tussen de leeftijd van 6 en 13 jaar. Tijdens deze periode zijn de nieuwe tanden en het tandvlees erg kwetsbaar. Het is dan ook belangrijk de mond en de doorkomende tanden zorgvuldig en correct te verzorgen. Helaas maken wij dagelijks mee dat goede zorg voor het gebit onvoldoende aandacht krijgt

Aanleren van goede mondverzorging

Vaak komt dit doordat kinderen niet altijd even goed hun tandenpoetsen. De mondhygiënist kan hier verandering in brengen. Want wist u dat de mondhygiënist dé specialist is op het gebied van poetsgedrag en techniek?

Met aandacht en tijd helpen wij uw kind het belang van goede mondhygiëne te begrijpen en leren wij uw kind op spelenderwijs de juiste poetstechniek en andere mondverzorgingsmethoden te hanteren.

Benieuwd of uw kind echt goed poetst, geen tandsteen of ontstoken tandvlees heeft en wilt u weten wat de mondhygiënist voor de mondgezondheid van uw kind kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Iedereen Mondgezond

Een leven lang een gezonde mond

Een schoon gebit en een gezonde mond zijn voor iedereen belangrijk. Mondfit maakt goede mondhygiëne toegankelijk met professionele mondzorg afgestemd op uw persoonlijke zorgbehoefte.

Baby's en kleuters

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Ouderen

Zwanger

Hart - en Vaatziekte

Medicijngebruik

De service van Mondfit

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Bij Mondfit bent u ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Neem contact met ons op of maak een afspraak bij u in de buurt

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken, heeft u een vraag over mondhygiëne of wilt u meer weten over onze diensten? Kies de praktijk bij u in de buurt en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.