Ontdek de praktijk

De Mondfit Mondzorgpraktijk


Bij Mondfit Mondzorg staan vakkundige zorg en uitstekende begeleiding voorop. Een goede mondgezondheid is voor iedereen belangrijk, maar voor iedereen anders. Onze behandelingen zijn dan ook volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Kwaliteit en hygiëne

Mondfit beschikt over moderne apparatuur en maakt gebruik van de nieuwste wetenschappelijke behandelmethoden voor een professionele en comfortabele behandeling.

Al onze instrumenten worden volgens de strengste sterilisatieprotocollen zorgvuldig gereinigd.

Moderne Apparatuur

De mondhygiënisten van Mondfit voeren professionele gebitsreinigingen uit met de speciale No Pain technologie van het Zwitserse merk EMS.

Ook werken wij met het nieuwste AirFlow systeem waarmee bacteriën, tandplak en aanslag van koffie, thee, sigaretten en rode wijn nauwkeurig en pijnloos wordt verwijderd.

Meer dan alleen Mondhygiëne

Wij vinden goede mondhygiëne belangrijk voor iedereen. Daarom zijn wij ook actief op locatie, bijvoorbeeld op basisscholen waar wij kinderen vertellen over het belang van goed tandjes poetsen of in verzorgingstehuizen waar wij mensen behandelen die niet naar onze praktijken kunnen komen.

Wij volgen de ontwikkelingen binnen de mond- en tandheelkunde op de voet en vertellen graag over de nieuwste inzichten tijdens lezingen, gastcolleges en informatieavonden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Wat wij nog meer doen

✓ Behandeling op locatie

✓ Voorlichting op basisscholen

✓ Informatieavond

✓ Lezingen

✓ Gastspreker

✓ Gastcollege

De service van Mondfit

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Bij Mondfit bent u ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Maak een afspraak met Mondfit Mondzorg Rotterdam

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010 760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Mondfit Katwijk is overgegaan in Mondzorg Katwijk. Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u door naar website van Mondzorg Katwijk