Mondhygiëne - Tandheelkunde - Parodontologie

Rotterdam en Katwijk

Behandelingen

Persoonlijke zorg en uitstekende begeleiding

Mondfit staat u bij met het voorkomen van aandoeningen
en het verhelpen van bestaande klachten.

Gebitsreiniging

Tandaanslag

Voorlichting

Gevoelige tanden

Slechte adem

Diagnose

Het Mondfit Zorgplan

Mondzorg op maat

Mondzorg dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie is de meest doelmatige manier om bestaande klachten te verhelpen en de mond gezond te houden. Daarom introduceren wij het Mondfit Zorgplan: Een individuele aanpak waarbij de gehele mondsituatie zorgvuldig in kaart wordt gebracht voor een op maat gesneden benadering volledig afgestemd op uw persoonlijk zorgprofiel.De mondgezondheid in kaart

Voor de samenstelling van een individueel mondzorgplan is het belangrijk om eerst het zorgprofiel te bepalen. Aan de hand van verschillende mondhygiënische metingen brengen wij tijdens de eerste behandeling de volledige mondsituatie in kaart. Hierbij kijken wij niet alleen naar de huidige staat van de mondgezondheid; ook de medische voorgeschiedenis speelt een belangrijke rol in de totstandkoming van een compleet mondzorgprofiel.Binnen het zorgplan wordt aandacht gegeven aan alle aspecten van goede mondhygiëne. Zo geven wij advies over wat u zelf kunt doen om uw gebit gezond te houden, bijvoorbeeld met voedings- en dieetadvies, instructies voor het correct poetsen van de tanden en richtlijnen voor het juiste gebruik van mondverzorgingsproducten zoals tandpasta’s, mondspoelingen en ragers.


Helder en inzichtelijk

Tijdens de eerste behandeling wordt uw mondgezondheid geheel in kaart gebracht en krijgt u een volledig mondrapport mee. Zo kunt u de voortgang van uw mondgezondheid ook zelf monitoren. Ook kijken wij samen met u naar de vergoedingen van uw verzekeraar en plannen afspraken in op momenten die u het beste uitkomen.Ook toe aan mondzorg dat volledig is afgestemd op uw situatie? Het Mondfit Zorgplan is de beste manier om problemen aan de mond te voorkomen en bestaande aandoeningen te verhelpen. Neem contact met ons op voor persoonlijke zorg op maat.
Contact

Neem contact met ons op of maak een afspraak bij u in de buurt

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken, heeft u een vraag over mondhygiëne of wilt u meer weten over onze diensten? Kies de praktijk bij u in de buurt en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.