Mondhygiëne - Tandheelkunde - Parodontologie

Praktijk Rotterdam

Baby’s en kleuters

Mondhygiëne en mondzorg

Goede mondhygiëne voor baby’s en kleuters is belangrijk voor de gezonde ontwikkeling van het gebit en het vermijden van mondaandoeningen.


De eerste melktanden komen tussen de vijfde en zesde levensmaand door. Bij het doorbreken van de tanden is het glazuur, het hardste weefsel in het menselijk lichaam, nog niet volledig uitgehard. Dit verhoogt de kans op gebitsproblemen.

Spelenderwijs leren het gebit te verzorgen

Voor kleuters is het van belang om goede gewoontes op het gebied van mondverzorging te ontwikkelen. De mondhygiënist leert peuters op spelenderwijs de mond schoon en gezond te houden, bijvoorbeeld door spelenderwijs een correcte poetstechniek bij te brengen.


Kwetsbaar voor aandoeningen

Voor een leven lang een schone en gezonde mond is goede mondverzorging al op jonge leeftijd van belang. Meer weten over wat Mondfit voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.


Iedereen Mondgezond

Een leven lang een gezonde mond

Een schoon gebit en een gezonde mond zijn voor iedereen belangrijk. Mondfit maakt goede mondhygiëne toegankelijk met professionele mondzorg afgestemd op uw persoonlijke zorgbehoefte.

Baby's en kleuters

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Ouderen

Zwanger

Hart - en Vaatziekte

Medicijngebruik

De service van Mondfit

Bij Mondfit houden wij graag rekening met onze patiënten. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verwijzing van de tandarts nodig en zijn wij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend beschikbaar.

Zonder verwijzing

Voor een afspraak met ons heeft u geen verwijzing van de tandarts of een andere specialist nodig.

Avond & weekend

Overdag geen tijd? Bij Mondfit bent u ook ‘s avonds en in het weekend welkom.

Tot 18 jaar gratis

Tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist 100% vergoed en gaan niet af van het eigen risico.

Contact

Maak een afspraak met Mondfit Mondzorg Rotterdam

Ook aan de slag met uw mondgezondheid? Wilt u een afspraak maken met Mondfit Mondzorg Rotterdam, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 010 760 2999 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Mondfit Katwijk is overgegaan in Mondzorg Katwijk. Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u door naar website van Mondzorg Katwijk